Verlichting & domotica

Laat binnenverlichting of buitenverlichting plaatsen

Wil je meer sfeer in je pand of buitenruimte creëren? Dan is het een goed idee om binnenverlichting of buitenverlichting te laten plaatsen. Bij Telectricity starten we altijd met een bezoek ter plaatse. We kunnen dan eventueel een lichtstudie voor je uitwerken, waarin we de ideale kleur en intensiteit combineren.

Daarna gaan we over tot de eigenlijke plaatsing. We maken daarvoor gebruik van het gerenommeerde merk SLV. Zelfs noodverlichting behoort tot de mogelijkheden om bijvoorbeeld hotels en handelszaken mee te beveiligen. Wij bespreken de opties graag met jou!

Interesse in verlichting of domotica?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Domotica, op-en-top gebruikscomfort

Met domotica ervaar je een optimaal gebruikscomfort in je woon- of werkruimte. Via een centrale unit kan je dan eenvoudig je verlichting, verwarming of hernieuwbare energie aansturen. Wanneer je niet aanwezig bent, kan je je installaties vanop je smartphone beheren – handig toch?

Een merk waarbij we zweren, is DOBISS. De domotica van die Belgische onderneming is modulair opgebouwd, waardoor je ze op een later moment makkelijk kan uitbreiden. Als er een bepaalde module defect is, kan die vlot vervangen worden.


Ben je op zoek naar een bedreven domotica-installateur in Antwerpen? Geef ons dan een seintje om een afspraak vast te leggen.