Algemene elektriciteitswerken

elektriciteitswerken

Algemene elektriciteitswerken door een expert

Als je er zeker van wil zijn dat je algemene elektriciteitswerken veilig verlopen, laat je die best aan een expert ter zake over. Telectricity uit Antwerpen is de uitgelezen partner om je te ondersteunen.

Eerst komen we bij je langs om je situatie in te schatten. Bij een renovatie gaan we na in welke mate je elektrische installatie vernieuwd moet worden. Mocht het nodig zijn, maken we een heldere technische tekening op.

Elektriciteitswerken op til?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Van verlichting tot zekeringkasten

Ons takenpakket binnen algemene elektriciteitswerken is enorm uitgebreid. Zo kunnen we:

Stuur ons gerust een bericht als je meer informatie over onze werkwijze en tarieven wil inwinnen. We verschaffen je graag bijkomende inlichtingen.

RESCert-installateurs voor hernieuwbare energie

Telectricity is net dat tikkeltje meer dan de doorsnee-elektricien in je buurt. Als RESCert-installateurs zijn we namelijk echte professionals in hernieuwbare energie. Het RESCert-certificaat toont aan dat we bekwaam zijn om diverse energiezuinige installaties correct aan te sluiten.

Een laadpaal installeren, zonnepanelen plaatsen of een thuisbatterij integreren? Dankzij ons zal je sowieso energie besparen. Aarzel niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen.