Overige elektriciteitswerken

De voordelen van een videofoon & parlofoon

Door met Telectricity uit Antwerpen in zee te gaan, kan je de voordelen van een videofoon of parlofoon ten volle benutten. Van het merk FERMAX plaatsen wij systemen waarmee je meteen kan horen of zien wie er voor je deur staat.


Videofonie in het bijzonder laat toe om de camerabeelden op te slaan en vanop je smartphone te bekijken. Tijdens de installatie adviseren we je over het gebruik en maken we je wegwijs in alle functionaliteiten. Na afloop zal je veiligheidsgevoel er merkbaar op vooruitgaan!

De voordelen van hernieuwbare energie ontdekken?

Vraag vandaag nog je vrijblijvende offerte aan!

Infraroodverwarming met een minimaal warmteverlies

Infraroodverwarming is een geschikt alternatief voor traditionele verwarming. Het verschil met klassieke systemen is dat personen en voorwerpen in een kamer eerst opgewarmd worden in plaats van de aanwezige lucht. Die geven hun warmte dan af, waardoor er een minimaal warmteverlies is. Bovendien kunnen we infraroodverwarming met verlichting of domotica verbinden. Laat zeker van je horen als je meer inlichtingen wil inwinnen.

Koplopers in industriële elektriciteit

Naast algemene elektriciteitswerken voor particulieren zijn we koplopers in industriële elektriciteit. Zowel kleine, middelgrote als grote bedrijven maken daarbij deel uit van ons klantenbestand. We plaatsen niet alleen gloednieuwe elektrische installaties, maar onderhouden eveneens bestaande toestellen op periodieke basis.


Tijdens een onderhoud kunnen we eventuele shutdowns voorbereiden. We houden dan alle veiligheidsvoorschriften nauwgezet in het achterhoofd en zorgen dat je bedrijfsactiviteiten niet langdurig onderbroken worden. Je kan ervan op aan dat we E&I (Electrical & Instrumentation) beheersen.